פסטה ברוטב עגבניות
מכינים לפי ההוראות על השקית פסטה מקמח מלא.
רוטב: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים עגבניות טריות (בחורף רצוי שרי) מרוסקות, שום כתוש, שתי חבילות קטנות של רסק עגבניות וכוס מים.
*תוספת נחמדה: זיתים חתוכים ו/או עלי בזיליקום קצוצים.
מתבלים במלח ופלפל שחור. לאוהבי החריף ניתן להוסיף גם תבלין צ'ילי.
ברוקולי
מבשלים ברוקולי במים רותכים עד שהוא מתרכך ומסננים את המים.
מוסיפים שום כתוש, כף סויה (אפשרות) ומפזרים שומשום מעל.
תירס
מבשלים תירס גרגרים במים רותכים עד שהוא מתרכך ומסננים את המים.
מתבלים במלח.