קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

למה אסור לאכול חומץ בזמן דיאטת קנדידה?

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?

 

תהליך הכנת החומץ מקורו בתסיסה בין אלכוהול, חיידקים ושמרים. החומץ הוא תוצר לוואי של הפטריה כמו כל טוקסין אחר ואינו רצוי בגוף האדם. בסופו של דבר החומץ גורם לעליית החומציות ברקמות והוא גורם לייצור ליחה בגוף.  אלו בדיוק התופעות שאנחנו מנסים למנוע בזמן הטיפול בקנדידה. שני אלה יוצרים תנאים טובים להימצאות הפטרייה ולהתרבותה ולכן אנחנו מנסים להימנע מהמצב הזה.

 

*ניתן להחליף את החומץ ברטבים לסלטים במיץ לימון.

 

ישנו מצב יוצא דופן בו אנחנו ממליצים לצרוך חומץ תפוחים באופן חד פעמי. זהו מצב שבו יש הצטברות של ליחה במעיים לפעמים בגלל צריכת מוצרי חלב או מוצרים נוספים שמייצרים ליחה. הליחה עוזרת לפטריה להידבק לדפנות המעיים.  במצב כזה בדיקת הצואה עלולה לצאת שלילית ואז נמליץ למטופל לפני הבדיקה החוזרת לשתות כף חומץ תפוחים מהולה בכוס מים. גם חומץ תפוחים גורם לחומציות גבוהה במעיים ומפריע לשיקום פלורת המעיים ולכן אינו מומלץ לצריכה בזמן דיאטת קנדידה.

 

 

 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו